Dodatkowanie |
Autor |
Wiadomość |
TPSD kornik
|
Wysłany: 2016-02-04, 21:02 Dodatkowanie
|
|
|
Dodawanie ( kontynuowanie ,uzupełnianie ) nowych wiadomości pod własnym postem , skutkuje swoista nieczytelnością nowych wiadomości.
Obecnie "kadencja" łączenia postów wynosi jeżeli się nie mylę trzy dni.
To ograniczenie podyktowane jest zasadami netykiety (pisanie kilka razy z rzędu , co niejako "blokuje " napisanie czytelnej odpowiedzi zainteresowanym ).
Z racji że nasze forum jest.... że tak to ujmę....bardzo elitarne i nie ma zbyt wielkiego tłoku , można by było rozważyć możliwość ograniczenie np. do doby.
Jeżeli koleżeństwo przychyliło się do mojej propozycji , proszę uparcie molestować ADMINA ...a niech ma troszkę rozrywki
...lub cierpliwie czekamy ..wszak "Dura lex,sed lex " |
Człek który przenosi góry,musiał zacząć od kamieni.-Doug Horton...lub dynamitu -ja :D |
|
|
|
TPSD eszka
|
Wysłany: 2016-02-05, 09:40
|
|
|
A nie lepiej byłoby po prostu umożliwić edycję ostatniego posta (jeśli nie pojawiły się pod nim nowe rzecz jasna, obce)? Bo teraz jest chyba na to raptem kilka minut... |
|
|
|
TPSD kornik
|
Wysłany: 2016-02-05, 19:59
|
|
|
eszka napisał/a: | A nie lepiej byłoby po prostu umożliwić edycję ostatniego posta (jeśli nie pojawiły się pod nim nowe rzecz jasna, obce)? | no właśnie wydaje się że nie.Czas który jest teraz na edycję postu wystarczy na poprawienie literówek lub korridę ( eliminację byków - nawiasem trąci mi to dyskryminacją ) .Niestety gdy następuje "kontynuacja " czy też inny "ciąg dalszy" tematy są scalane z datą pierwszego postu.Właśnie ta data powoduje że temat dziś wpisany jest niejako nieczytelny.
Mimo świeżego wpisu nie mamy na stronie głównej alarmowego napisu "dzisiaj " czy też "wczoraj".
A jako człek leniwy zerkam raczej na stronę główną, szukając z tęsknotą tych .......alarmów. |
Człek który przenosi góry,musiał zacząć od kamieni.-Doug Horton...lub dynamitu -ja :D |
|
|
|
TPSD chalcedon
|
Wysłany: 2016-02-25, 15:18
|
|
|
Popieram ciągi dalsze... ostatnio pisząc post(edytując), żeby zwrócić uwagę(alarmik) musiałem wszystko usunąć i napisać w jednym poście. |
|
|
|
admin
|
Wysłany: 2016-02-25, 21:49
|
|
|
Też jestem za, ale to wymaga grzebania w kodzie. Jak na razie wszystkie próby kończą się niepowodzeniem, więc nic nie obiecuję... |
|
|
|
TPSD kornik
|
Wysłany: 2016-02-26, 21:42
|
|
|
Dziękować za pozytywne rozpatrzenie niniejszej sugestii .Będę trzymał kciuki..na kończynach wszystkich no i podziękowania za starania |
|
|
|
|