Sympatycy |
Autor |
Wiadomość |
TPSD kornik
|
Wysłany: 2014-01-07, 20:44 Sympatycy
|
|
|
Spory odsetek użytkowników naszego forum nie jest człon.... w gronie Towarzystwa Pasjonatów Skamieniałego Drewna z tej prostej przyczyny nie są informowani o nowościach w galerii okazów pani Prezes .Galeria pokazuje przekrój drewien występujących na wielu kontynentach ,przekrój rodzajów i występowanie w okresach geologicznych.
Wnosząc że wgląd w okazy świata również zainteresuje osoby spoza TPSD pozwolę sobie zaprosić Koleżeństwo na stronę K.Sandry ...nowości SĄ
Myślę że Koleżanka nie będzie mi miała tego za złe ...a zresztą... to co mi zrobi ?
Jako że już się ..rozzuchwaliłem więc zgłoszę wniosek takiej treści;
zamieszczać taką wiadomość dla ogółu Koleżeństwa forumowego jakąś krótka notką? Niezrzeszeńcy " będą mieli okazję zapoznać się z nowościami ze świata . |
Człek który przenosi góry,musiał zacząć od kamieni.-Doug Horton...lub dynamitu -ja :D |
|
|
|
sandra
|
Wysłany: 2014-01-08, 21:06
|
|
|
Inicjatywa Kolegi może ułatwić Gościom Forum poruszanie się po stronie o Skamieniałym drewnie i odnajdywanie zamieszczanych nowości. Dziękuję za nią, postaram się ją realizować.
Przypominam, że informacje o wszelkich zmianach i nowościach, jak i historia całego serwisu, znajdują się w zakładce "Aktualizacje" (wejście z głównej strony: www.skamienialedrewno.pl ).
Zapraszam do obejrzenia najnowszych fotografii skamieniałego drewna i innych szczątków roślinnych. Znajdują się one w zakładce "Galeria" - wejście ze strony głównej: www.skamienialedrewno.pl - okazy z Wielkiej Brytanii (9), Niemiec (2) i Madagaskaru (5). |
|
|
|
|